Devil Hunter: Eternal War Mobil İnceleme Oyun Hakkında

Devil Hunter: Eternal War Mobil İnceleme, Oyun Hakkında Bilgi



Devil Hunter Eternal War, Avrupa’da 31 Mart 2020 akşam saatlerinde açılması planlanan bu oyun yeni bir mobil MMORPG oyunudur. Century Game’in istatistiklerine göre oyuna 1 milyondan fazla başvurusu geldi ve oyuncuların  yeni mobil MMORPG oyunundan çok ümitliler. Oyun çıkmadan önce merak ettiğiniz sorulara cevap bulalım diye bu yazıyı hazırladık  Devil Hunter Eternal War inceleme yazımıza geçelim.

Devil Hunter: Eternal War Başlıyor!

Yine bir Asya MMORPG oyunu olduğunu anlamak zor değil. Her şeyden önce bunu bilelim.

Devil Hunter’da, bizi bekleyen binlerce özellik var. Sadece PvE ya da sadece PvP odaklı bir oyun değil. İkisi için de yapabileceğiniz bir dolu fonksiyonu mevcut

Son zamanlarda piyasaya çıkan mobil MMORPG oyunlarıyla karşılaştırırsak, bu oyunun grafiklerinin ortalama seviyelerde olduğunu söylemeliyiz

Devil Hunter‘da daha önceki mobil MMORPG oyunlarında pek tanıdık olmadığımız bir şey var. Oyunun hikayesi ve karakterler Çin hikayelerine dayanıyor. Mesela Sun Wukong. Oyun içerisinde bu şekilde binlerce böyle efsanevi karakter var

Bu oyunda Boss Fight’lar çok eğlenceli fakat çok kötü bir bir şey var, otomatik savaş özelliği halinde kolayca öldürülüyosunuz

mobil MMORPG oyununda günlük, haftalık giriş ödülleri var. Hiç para harcamadan Ekinliklerinden çok değerli hediyeler alabilirsiniz.

Devil Hunter: Eternal War Hakkında Detay

En başında söylediğimiz gibi, oyun her gün saatlerce meşgul edebilecek kadar içeriğe sahip. Oyunun da; hikaye, zindan, günlük görev ve daha nice şeylerle eğlenebilirsiniz.

Oyunun başında 1 vs. 1 PvP moduna sahip olacaksınız. Bu basit görünebilir ancak ilerleyen seviyelerde basitlik zorluğa dönüşecek ve PvP sistemini tanıyabilmeniz için büyük bir şanstır.

Devil Hunter Eternal War inceleme yazımızın sonuna yaklaşırken şunu da söyleyelim. Oyun henüz Tam Sürüm değil kısa süre içinde  yayınlanmasını bekliyoruz. Bu sebeple oyunun içeriği yukarıda anlattıklarımızdan farklı olarak çıkış yapabilir. Bunun bilincinde olun.

Devil Hunter Türkçe Dil Seçeneği var mı?

Şimdilik Türkçe dil seçeneği bulunmuyor ancak ilerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz. Türk oyuncular fazla olursa, muhtemelen oyuna Türkçe dil de eklerler. Yine de merak edenler için belirtelim. Devil Hunter Türkçe değil.

Devil Hunter indir

Devil Hunter Google Play Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

DİKKAT !!!
1- ''İsimsiz'' olarak yorum yapmak için ''Yorumlama Biçimi'' bölümünden ''ANONİM''i seçin.
2- Takma adla yorum yapmak için ''ADI/URL''yi seçerek herhangi bir isim yazın.
3- Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
4- Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
5- Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
6- Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.