En İyi 6 Netflix Filmi


The Platform (2019)


Korku, aksiyon, macera gibi bir çok farklı atmosferde geçen film, tek mekanda geçen hikayeye sahip, Her katta cezasını çekmek ya da kendi isteğiyle bulunan insanların, 1. Kattan aşağı katlara hareket eden bir platform üzerinden yemek yemeye çalıştıkları ve katlar arttıkça açgözlülük yüzünden insanların yaşamak için birbirine zarar vermeye başladığı bir ortamda yaşanan olaylar.

Triple Frontier(2019)

En İyi 10 Netflix Filmi

Dört özel kuvvet personeli, içinde bulundukları maddi sıkıntıları nedeniyle Güney Amerikalı uyuşturucu baronundan 75 milyon dolar çalmak üzere bir araya gelirler. Fakat incelikli planları kontrolden çıkarak bir kaosa sürüklenecektir. 

Assassin's Creed (2016)

En İyi 10 Netflix Filmleri

Tapınak şövalyeleri ile suikastçılar arasındaki amansız savaşı konu alıyor. çok gelişmiş bir teknolojiyi kullanarak idama mahkum olmuş olan baş kahramanımızın (öncü) anılarından Kutsal elmayı bulup özgür insan iradesine son vermeyi amaçlayan tapınakçılar kutsal elmanın izini sürüyorlar. Ama bu uğraş kahramanımızın 'Öncü' olduğunu anlamasına da yarıyor ve isyan başlıyor. Müthiş aksiyon ve efektleriyle izlenmeye değer bir film.

Bird Box (2018)

En İyi 10 Netflix Filmleri

Her şey beş yıl öncesinde başlar. Dünyada yaşam bitmiş durumdadır.Bu süre içerisinde hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat hiç kolay olmaz. Nehir kenarında bir evde kalan aile, her şeyi planlı yapar.Fakat artık  Malorie Ailesini güvende olabilecekleri bir yere götürmelidir. Ancak yolculuk tehlikelidir.Bir hataları ölümlerine sebep olacaktır. En önem kural ise yolculuk sırasında ne olursa olsun gözlerinin bağlı olması gerekmektedir. Zekalarına ve geliştirdikleri duyma yetilerine güvenerek çıktıkları bu yolculukta Malorie ve çocukları yalnız değildir. Peki onların peşinde olan insan mı, hayvan mı, yoksa bir canavar

Spenser Kanunları - Spenser Confidential (2020) - Aksiyon

En İyi 10 Netflix Filmleri

Yine adrenalin ve Aksiyon seviyesi yüksek bir Mark Wahlberg baş rolünde bir film ile karşımıza çıkıyor.Baş rol oyuncumuz Eski bir polis olan Spenser, öldürülen ve masum olduğuna inandığı eski bir mesai arkadaşının cinayetinin peşinde düşer. Fakat her şeyin çok faklı olduğu perde arkasında dönen oyunları ortaya çıkarmaya başlayan Spenser, baştan sona aksiyon dolu gelişmelerin içinde bulur kendisini. En büyük yardımcısı da boksör Hawk'tır.

7. Koğuştaki Mucize (2019) - Dram

En İyi 10 Netflix Filmleri

Hücre 7 Mucizesi (Miracle in Cell No. 7) isimli Güney Kore filminin Türk filmi 7. Koğuştaki Mucize izleyenleri ağlatan cinsten bir film. Filmde Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli oyunculuğu beğeni topladı. kızı ile aynı zeka yaşına sahip olan Memo kızı Ada ve annesi ile birlikte Ege'nin bir köyünde yaşamaktadır. Memo olmaması gereken bir yerde küçük bir kızın kaza ile ölmesi ile, onun ve küçük kızı Ada'nın hayatı alt üst oluyor. Film de idam cezasına mahkum edilen Memo'nun suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan insanları anlatıyor. Harika vakit geçirmek için güzel bir film.


Hiç yorum yok

DİKKAT !!!
1- ''İsimsiz'' olarak yorum yapmak için ''Yorumlama Biçimi'' bölümünden ''ANONİM''i seçin.
2- Takma adla yorum yapmak için ''ADI/URL''yi seçerek herhangi bir isim yazın.
3- Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
4- Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
5- Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
6- Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.